آموزش وردپرس
خانه / فنی و مهندسی / پاورپوینت استفاده از فشارهای بالای هیدرو استاتیک بر روی مخمر و درصنایع غذایی از فایل 51

پاورپوینت استفاده از فشارهای بالای هیدرو استاتیک بر روی مخمر و درصنایع غذایی از فایل 51

شما در حال مشاهده از سایت فایل 51 فایلی با مشخصات پاورپوینت استفاده از فشارهای بالای هیدرو استاتیک بر روی مخمر و درصنایع غذایی  هستید

 

فایل 51 شامل بانک اطلاعاتی گسترده از لینک های گوناگون از سایتهای مختلف بهترین مکان برای جست و جوی فایل های مورد نیاز  شما می باشد.  فایل 51  این بار پاورپوینت استفاده از فشارهای بالای هیدرو استاتیک بر روی مخمر و درصنایع غذایی را از دسته بندی فنی و مهندسی  برای دانلود به نمایش گذاشته است.

 

کلمات کلیدی مربوطه فایل : پاورپوینت, استفاده از فشارهای بالای هیدرو استاتیک, بر روی مخمر, و درصنایع غذایی

اکنون برای هدایت به سایت اصلی جهت دانلود فایل پاورپوینت استفاده از فشارهای بالای هیدرو استاتیک بر روی مخمر و درصنایع غذایی  بر روی دریافت فایل در پایین صفحه کلیک کنید.

                نوع فایل: power point قابل ویرایش 66 اسلاید   قسمتی از اسلایدها: چكيده استفاده از فشار ايزو استاتيك بالا در تحقيقات بيولوژيك و مواد غذائي در دهه اخير مورد توجه زيادي قرار گرفته است. در اين پژوهش به منظور بررسي اثر فشار ايزو استاتيك بر فعاليت متابوليكي مخمر ابتدا سويه خالص تجارتي مخمر Saccharomyces cerevisiae را به مدت 5،10و 15 دقیقه تحت فشارهای 150,125,100,75,50 مگاپاسكال قرار داده و يك نمونه نيز به عنوان شاهد و بدون اعمال فشار نگهداري گرديد . كليه نمونه ها پس از  24 ساعت نگهداري در 4°C  از نظر تعداد پرگنه در واحد حجم (CFU)  فعاليت آنزيمي و تغييرات ريخت شناسي ،  مورد ارزيابي قرار گرفتند نتايج پس از تجزيه و تحليل آماري نشان داد كه فشار50 MPa  هيچ تأ ثيري بر مخمر نداشته اما فعاليت آنزيمي مخمر تحت اثر فشار هاي 75 و 100 مگاپاسكال در مدت 10 و 15 دقيقه اعمال فشار به ميزان قابل ملاحظه اي افزايش مي يابد . با اينحال تصاوير ميكرو گراف الكتروني به روش اسكن ميكروسكوپ الكتروني(SEM) حاكي از تغييرات شديد …

همچنین ببینید

حل تمرین کتاب مکانیک سیالات و ترمودینامیک توربوماشین Hall و Dixon – ویرایش هفتم از فایل 51

شما در حال مشاهده از سایت فایل 51 فایلی با مشخصات حل تمرین کتاب مکانیک …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *